Чт, 2024-04-18, 22:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:59
В Крим проросійські сили не пускають місію ОБСЄ, на яку погодився Путін. ФОТО
Інші останні Новини Європейського Союзу
Військових спостерігачів від Організації безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в п'ятницю вкотре не пропустили на територію Криму.

Про це повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, пише Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що у п'ятницю місія ОБСЄ знову спробувала проїхати в Крим, проте її так і не пропустили через блокпости, які охороняють озброєні особи.

Корреспондент CNN Метью Ченс, котрий супроводжував місію ОБСЄ, у своєму мікроблозі в Twitter написав, що міжнародних спостерігачів відтіснили проросійські озброєні люди.

Як повідомлялося, в четвер озброєні особи, під плащами котрих було видно російську форму, зупинили групу ОБСЄ поблизу Армянська і повідомили, що для пересування територією автономії потрібен дозвіл її нового керівництва, який нині відсутній.

З 5 по 12 березня в Україні перебуває місія верифікації ОБСЄ, до складу якої увійшли 40 спостерігачів з 21 країни ОБСЄ

Програмою їх перебування було передбачено відвідування військових об'єктів Збройних сил України та ЧФ РФ на території АРК.

2 березня президент Росії в телефонній розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель погодився створити групу під егідою ОБСЄ з розслідування ситуації в Криму.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 937 | Додав: adminA | Теги: місію ОБСЄ, проросійські сили, погодився Путін, Крим. ФОТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]