Чт, 2024-04-18, 13:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
В Крим Росія повернула українські молочку, яйця та консерви
Інші останні Новини з регіонів України

В Криму знову з'являться українські молочні продукти, яйця, м'ясні і молочні консерви. Россільгоспнагляд частково зняв до 1 січня 2015 року заборону на поставку до Криму українських продуктів без права переміщення ввезеної на півострів продукції в регіони Росії.

Про це йдеться в листі заступника керівника Россільгоспнагляду Миколи Власова на адресу т. в. о. керівника управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим та Севастополю Руслану Хасанову, що потрапило в російські ЗМІ.

«До 1 січня 2015 року ввезення з України на територію Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя підконтрольної Россільгоспнагляду продукції здійснюється без дозволів Россільгоспнагляду в супроводі ветеринарних свідоцтв, виданих державною ветеринарною службою України. При цьому ввезена продукція повинна використовуватися тільки на території Республіки Крим та міста Севастополя без права переміщення в інші суб'єкти Російської Федерації», — йдеться в документі.

При цьому наголошується, що не допускається ввезення до Криму з України свиней, свинини (включаючи субпродукти), свинарської продукції (яка не пройшла термічну обробку при температурі +68ºC і вище в товщі продукту протягом 30 хв.), продукції походження третіх країн, а також продукції конкретних українських підприємств, щодо яких були введені обмеження на ввезення в РФ з причини невідповідності продукції, що випускається за показниками безпеки.

Тепер у Криму знову з'являться українські молочні продукти, яйця, м'ясні і молочні консерви. Водночас це не стосується українських соків, деяких сортів пива і горілки.

Заборона скасовується до 1 січня 2015 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: яйця та консерви, українські молочку, Росія, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]