Ср, 2024-04-24, 02:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:06
В криваві кольори забарвилося Азовське море
Інші останні Надзвичайні новини

Море в районі пляжу санаторію "Бердянськ" забарвилося в червоний колір. Через спеку у відкритому морі почали активно цвісти бурі водорості, але ніякої небезпеки вони не представляють.

Як повідомив директор НДІ Азовського моря Леонід Ізергін, кілька днів тому на поверхні води почали з´являтися червоні плями. Сьогодні південно-західний вітер "пригнав" цвітіння водоростей ближче до берега, повідомляє "День Запоріжжя".

"З бурих водоростей формується склад лікувальних грязей. Так що, все добре. Нехай відпочивальники купаються і не переживають" - сказав Ізергін.

Варто зазначити, що морська вода має виражений металевий запах, і з вечора неділі протягом понеділка місцями до берега підганяє скупчення замореного бичка.

2 липня повідомлялося, що на Азовському узбережжі через підвищення температури повітря і морської води відбувався масовий викид бичків.

Як розповідала робітниця одного з комунальних підприємств Маріуполя, яка тоді відпочивала на узбережжі, "берег був усіяний тоннами здохлої риби. Багато підприємств цілими автобусами евакуювали людей з пансіонатів, які зараз стоять порожніми, як після Чорнобиля".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1702 | Додав: admin | Теги: криваві кольори, Азовське море | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]