Ср, 2024-04-24, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:17
В листопаді вийде остання пісня Уітні Х'юстон
Інші останні Новини світу

13 листопада вийде перший посмертна збірка загиблої в цьому лютому Уїтні Х'юстон - "I Will Always Love You - The Best of Whitney Houston". Крім вже відомих хітів в альбом увійде абсолютно нова версія пісні "I Look To You", виконана дуетом з Ар Келлі.

"Дует з Ар Келлі - це просто бомба, - розповідає продюсер Клайв Девіс, що опікувався Х'юстон з самого початку її кар'єри. - Думаю, кожен назавжди запам'ятає той момент, коли почує цю річ у перший раз", пишет FashionTime.

Альбом вийде в декількох форматах, в тому числі як одинарний і подвійний CD. У всі формати увійде ще одна, раніше не видана пісня Уітні - "Never Give Up", а також такі хіти, як "I Will Always Love You", "Saving All My Love For You", "I Wanna Dance With Somebody", та інші. А 27-го числа в магазинах з'явиться фотоальбом "Whitney:" Tribute To An Icon ", в який потраплять роботи двадцяти двох відомих фотографів, які співпрацювали з Х'юстон впродовж її кар'єри, починалася, як відомо, в модельному бізнесі.

Нагадаємо, що Вітні Х'юстон померла 11 лютого на 49-му році життя в Лос-Анджелесі, куди вона прилетіла для участі в церемонії вручення премії Греммі. Тіло співачки було знайдено у ванній персоналом готелю.

Експертиза показала, що співачка потонула у ванні внаслідок серцевого нападу, однією з причин якого стало вживання кокаїну та інших наркотиків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 998 | Додав: nowyny | Теги: остання пісня, уітні х'юстон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]