Чт, 2024-03-28, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
В Маріуполі поліція відпрацьовує протидію терористам
Інші останні Кримінальні новини

Напередодні травневих свят у Маріуполі поліція відпрацювала заходи, спрямовані на протидію злочинності та перекриття трафіку заборонених та небезпечних предметів.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Донеччини.

«О 4-й ранку для особового складу місцевої поліції та співробітників обласного главку пролунав сигнал «Тривога». За годину поліцейські в повній екіпіровці вишикувалися в обумовлених місцях, аби отримати завдання щодо забезпечення публічної безпеки. За наказом генерала Аброськіна у Маріуполі розпочалися заходи, спрямовані на протидію злочинності та перекриття трафіку заборонених та небезпечних предметів», – йдеться у повідомленні.

Заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін особисто перевірив готовність поліцейських реагувати на будь-які зміни оперативного стану та довів вимоги щодо забезпечення правопорядку.

Він зазначив, що з 28 квітня поліція регіону переходить на посилений варіант несення служби, аби не допустити дестабілізації обстановки у травневі свята та забезпечити безпеку мешканців.

«Три роки тому травень увійшов у життя маріупольців, як кривавий – терористи атакували адмінбудівлю місцевої міліції, загинули люди, офіцери. Тому вже сьогодні поліція має докласти всіх зусиль, аби втримати оперативний стан стабільним і не допустити провокацій та загострення ситуації в цілому», – наголошують в поліції.

Зазначається, що мета відпрацювань – охорона публічного порядку, встановлення та затримання учасників НЗФ, вилучення зброї, набоїв та вибухівки, недопущення скоєння тяжких злочинів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: поліція, Маріуполь, протидія терористам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]