Пт, 2024-03-29, 12:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
В Маріуполі - так хто ж стріляв у мирних протестувальників ? ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Вже факт, що під час вуличних боїв у Маріуполі 9 травня є вбиті представники цивільного населення міста. Водночас, ще потрібно буде знайти відповідь на багато питань. На скільки вбиті були «мирними» ? Хто саме стріляв в цивільних і з якою метою? І що ж, насправді, сталося в Маріуполі 9 травня?

Вашій увазі невелике розслідування, проведене на основі доступних відеозаписів вчорашніх подій:

«Всім тим, хто продовжує говорити, що сьогодні в Маріуполі українські учасники АТО без приводу стріляли в мирних протестуючих, я настійно рекомендую подивитися ось це відео. І додивитися його до 2:50. От тільки такі епізоди «чомусь» в російські новини не увійдуть, впевнений в цьому.

Нацгвардія увійшла в Маріуполь не «від фонаря» - вона відбивала УМВС, отримавши сигнал, що будівля атаковано регулярною армією супротивника. Кидатися при цьому на солдатів з пістолетом і тут же ховатися за спини інших - це по -нашому, чого там.

Ну і до бухих вже з ранку громадян, які намагаються грудьми зупинити АТО, у мене теж є питання. Ну, тобто немає питань.

UPD. А тепер - «найцікавіше». Дивимося ще одне відео цієї точки, в хорошій якості, з іншого ракурсу.

Таймкод 0:30.

Солдати вже пішли, крайній з них сидить навпочіпки біля кіоску, і тут позаду нього йде постріл в беззбройного роззяву. Стріляли НЕ наші солдати, а хтось ззаду - з району, звідки ці солдати тікали. Це видно по інерції пораненого - його після попадання кулі відкинуло на кіоск. після чого наші побігли далі. А із зони, звідки стріляли, повалила натовп «мирних жителів» (тобто нацгвардії там вже не залишалося).

А ось, ще одне відео, з ще однієї точки:

Тут на 2:50 вбитий беззбройний мужик з числа тих, хто стояв обличчям до тікаючих солдат (обережно, жорстоке відео). У нього поранення в потилицю! Повторюся, в тій групі всі стояли обличчям до солдатів, а куля увійшла в потилицю.

Так що оповідачі про те, як українська армія розстрілює маріупольчан - ідіть-ка ви лісом.

PS . Нацгвардія, схоже, теж «молодці». І вони теж поранили кількох, наскільки я можу судити. Частина поранень - схоже, рикошети. Але я хочу підкреслити, що мотивів атакувати солдатів у людей точно не було – «гвардійці» просто пробігали повз і до їх мітингу не мали жодних претензій. І вони не просто так бігають по місту - в місті проходить АТО, якщо хто забув.

А дії цих мирних і напівмирних громадян у цій ситуації виглядають як гарячка. Найчастіше - як п'яна гарячка».


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 941 | Додав: adminA | Теги: протестувальників ? ВІДЕО, Маріуполі, стріляв, хто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]