Вт, 2024-03-19, 09:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
В матче отбора к Евро-2015 украинская "молодёжка" обыграла Лихтенштейн
Інші останні Спортивні новини

У Черкасах завершився матч останнього туру групового етапу відбіркових змагань до чемпіонату Європи-2015, де молодіжна збірна України (вік гравців - до 21 року) обіграла команду Ліхтенштейну з рахунком 3:0. передає УНІАН.

Доля матчу була вирішена в середині першого тайму.

Господарі поля активно почали матч і на 23-й хвилині Владислав Кулач відкрив рахунок. Після закидання в штрафну суперників на Андрія Тотовицького, той загострив гру пасом Кулачу, який метрів з семи ефектно пробив під перекладину. Цим голом господарі обмежилися в першому таймі.

Після перерви українці знову грали активно на початку тайму. І вже на 57-й хвилині Кулач оформив дубль. Вдалим вийшов навіс Сергія Болбата з лівого флангу на Кулача, який головою пробив точно в кут. А через п`ять хвилин рахунок став великим. На 62-й хвилині гол у свої ворота забив Симон Цан. Гол вийшов дуже комічним. Після прострілу Цан намагався вибити м`яч, але зрізавши удар пробив і по своїх воротах. Голкіпер відбив м`яч, але той знову потрапив в Цана і залетів у ворота – 3:0.

Таким чином, збірна України набрала 19 очок, зрівнялася за кількістю балів з переможцем групового турніру командою Хорватії, поступившись балканцям за додатковими показниками - в очних зустрічах були зафіксовані перемога хорватів і нічия. Тим не менш, команда увійшла до 14 кращих збірних відбору (10 переможців груп і 4 кращі другі команди) і зіграє у плей-оф, де команди будуть поділені на 7 пар і розіграють путівки на чемпіонат Європи.

Фінальна стадія молодіжного чемпіонату Європи в 2015 році пройде в Чехії. В турнірі зіграють 7 переможців відбіркового турніру і чеська команда, на правах господарів отримала путівку до фіналу автоматично.

Нагадаємо, попередній футбольний матч українська "молодіжка" виграла у збірної Швейцарії з рахунком 2:0.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 875 | Додав: adminA | Теги: Лихтенштейн, отбора к Евро-2015, украинская молодёжка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]