Пт, 2024-04-19, 17:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:24
В Мордовію і Пермський край етапували учасниць Pussy Riot
Інші останні Новини світу
Засуджених учасниць скандальної групи Pussy Riot Надію Толоконникову та Марію Альохіну етаповано до колоній. Про це повідомив у Twitter чоловік Толоконникової Петро Верзилов, посилаючись на повідомлення від адміністрації московського СІЗО №6, в якому перебували дівчата.

Як повідомляє Верзілов, його дружина Толоконникова відправлена відбувати покарання в Мордовію, а Альохіну етапували у Пермський край. У яких конкретно установах відбуватимуть покарання активістки, поки що невідомо.

За інформацією подруг засуджених з Pussy Riot, дівчат до колоній відправили спецрейсами. "Це найжорстокіші табори з усіх можливих варіантів", - пишуть активістки в Twitter.

Офіційного підтвердження інформації про етапування учасниць Pussy Riot наразі немає. Втім, активісти групи "Війна" переконані, що цим даним можна вірити: "Джерело про Пермський край для Маші і Мордовію для Наді - адміністрація СІЗО-6, це вже майже офіційна інформація".

Відомості про відправку Толоконникової і Альохіної також підтвердив адвокат засуджених Марк Фейгін. "Про те, що дівчат етапували, адвоката Віолету Волкову повідомили в СІЗО по телефону", - сказав він в розмові з ИТАР-ТАСС. Він також заявив, що не знає, в яку із 35 жіночих колоній у Росії їх відправили.

Учасниць Pussy Riot Толоконникову, Альохіну, а також Катерину Самуцевич в серпні засудили на два роки колонії. У жовтні суд замінив Самуцевич реальний термін на умовний, визнавши її роль в акції несуттєвою.

18 жовтня Хамовницький суд Москви повернув захисту Pussy Riot клопотання про відстрочку виконання вироку для Толоконникової і Альохіної, засуджених на два роки за протестну акцію в храмі Христа Спасителя.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Мордовію і Пермський край, Учасниць Pussy Riot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]