Сб, 2024-04-20, 05:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
В наданні громадянства Бельгія відмовила найбагатшій людині Європи
Інші останні Новини світу

Если вам понадобились услуги по выселению лиц, которые незаконно проживают в вашем доме, тогда вам непременно нужны профессиональные адвокаты. Стоит отметить, что проще всего найти их с помощью всемирной сети Интернет, к примеру, на сайте housing-advocates.com.


Прокуратура Бельгії дала негативну відповідь на запит щодо надання бельгійського громадянства найбагатшій людині Європи - французу Бернару Арно.

Як пише газета Le Soir, можна виокремити дві головні причини, з яких державні органи винесли відповідні ухвали. По-перше, Арно не зміг довести, що за останні три роки основною країною його проживання була Бельгія, що є необхідною умовою для отримання громадянства. По-друге, прокуратура почала перевірку стосовно низки бельгійських фірм Арно, передає Lenta.ru.

Свою думку з питання щодо громадянства Арно також має подати міністерство державної безпеки Бельгії. Потім, на підставі трьох висновків, спеціальна парламентська комісія з натуралізації, як очікується, навесні 2013 року винесе остаточну ухвалу.

Сам Арно заявив, що був і залишається податковим резидентом у Франції, а подвійне громадянство хоче отримати для розвитку бізнесу в Бельгії.

Бернар Арно - глава концерну Moet Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Його багатство журнал Forbes оцінює в 41 мільярд доларів.

Про те, що Арно подав заявку на отримання бельгійського громадянства, стало відомо на початку осені 2012 року. У пресі його дії пояснили бажанням уникнути 75-процентного податку на доходи для багатих французів, який планує ввести уряд соціалістів. При цьому сам мільярдер говорив, що бельгійське громадянство треба йому для розширення бізнесу в цій країні, але він і далі житиме і платитиме податки у Франції.

Після того, як до влади у Франції в травні 2012 року прийшли соціалісти на чолі з президентом Франсуа Олландом, багато забезпечених жителів цієї країни стали думати про те, щоб отримати інше громадянство. Так, в 2012 році кількість заявок, поданих французами для отримання бельгійського громадянства, збільшилася удвічі порівняно з 2011 роком. Серед тих, що побажали змінити громадянство, виявився і актор Жерар Депардьє, який згодом отримав російський паспорт.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1142 | Додав: adminA | Теги: Бельгія, громадянства найбагатшій людині Євр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]