Пт, 2024-04-19, 21:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:58
В обличчя Смерті заглянули пасажири столичного метро
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Незвичайний пасажир у костюмі Смерті з косою проїхався у столичному метро.

"Я далеко побачив косу. Спочатку думав, що здалося, але коли подивився на отетерілого друга, зрозумів, що це реальність. Він йшов, ні на кого не звертаючи уваги. Люди реагували по-різному. Одні посміхалися, у інших очі на лоб лізли. Деякі жартували "А чому так рано?", - розповів киянин Олександр, який зустрівся зі Смертю в переході з "Майдану Незалежності" на "Хрещатик", передають Вести.ua з посиланням на прес-службу столичного метрополітену.

За незвичайним пасажиром відразу ж влаштувала фотополювання молодь.

Наробила галасу людина в костюмі Смерті і на станції "Дарниця".

"Виходжу з вагона метро, а тут Смерть. Не знаю чому, але стало навіть весело. Всі люди, яких я бачив, повеселішали. Навіть бабусі. Ми ще підійшли до нього. Він щось нам сказав, ми посміялися. Я йому сказав, що ще не скоро побачимося", - розповів киянин Іван.

У метро ж кажуть, що правилами гуляти в такому вигляді не заборонено.

"Можливо, хтось до Хеллоуіну готується або провів флеш-моб", - сказали в прес-службі.

Найбільше гумористів проживає в Одесі. Під час виборів до Верховної Ради у листопаді минулого року частину бюлетенів було "підписано" за Ктулху.

Варто відзначити, що Ктулху - популярний мем рунета, фантастичне морське чудовисько з роману Говарда Лавкрафта "Поклик Ктулху" (1927).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: обличчя Смерті, пасажири столичного метро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]