Пт, 2024-04-26, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:19
В Одесі самогубець паралізував рух у місті на півтори години. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

В Одесі чоловік, якого покинула кохана, вирішив стрибнути з мосту, що прокладений над основною автомагістраллю міста, йдеться в сюжеті ТСН.

Автоінспекторам довелося на півтори години зупинити рух вулицею, доки психологи вмовляли самогубця не стрибати. Про всяк випадок під міст підігнали вантажівку, у кузові якої був м'який наповнювач. Це мало б пом'якшити падіння, якби чоловік таки стрибнув із мосту.

Самогубця таки вмовили злізти з мосту і "швидкою" доправили до лікарні. Там чоловіка остаточно заспокоїли, але порекомендували деякий час у них іще полікуватися.

"Готовий був кинутися з мосту через дівчину, котра пішла до його брата. Не вперше намагався завершити життя самогубством. Він пив таблетки та вішався, вона теж його рятувала з петлі. Там, звісно ж, серйозні стосунки сімейні. Тому ми намагалися його умовити, що допоможемо йому", - розповіла психолог ГУ МВС України в Одеській області Алла Груба.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1078 | Додав: admin | Теги: самогубець, паралізував рух, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]