Пт, 2024-03-29, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
В Одесі загиблих отруїли "спеціальними отруйними речовинами" - Порошенко
Інші останні Надзвичайні новини

Народний депутат України, кандидат на пост президента України Петро Порошенко зазначив, що події в Одесі відбулися за розробленим сценарієм і наперед були заготовлені спеціальні отруйні речовини. Про це 6 травня він заявив на брифінгу у парламенті, передає УНІАН.

Порошенко зазначив, що був розроблений сценарій, який розпочався "зі стрільби терористів, які були завезені з Придністров`я, з Росії" і які стріляли по людях, які виступали за єдину Україну.

За його словами, "були заздалегідь заготовлені спеціальні отруйні речовини, які були розташовані в Будинку профспілок". Він підкреслив, що був "заздалегідь розроблений сценарій для того, щоб кількість жертв стала більшою".

Порошенко наголосив, що все це спрямовано на дестабілізацію ситуації в Україні, на те, щоб не відбулися президентські вибори 25 травня.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема також стверджує, що в палаючому будинку профспілок люди вмирали миттєво через горіння невідомої речовини.

Довідка

2 травня в ході сутичок проукраїнського і проросійського мітингів в Одесі загинули 46 осіб. 6 людей було убито під час сутичок в центрі Одеси, 40 осіб загинули в результаті пожежі у Будинку профспілок на Куликовому полі.

СБУ вважає, що масові заворушення в Одесі, які призвели до загибелі людей, були підготовлені поза Україною і профінансовані колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим і екс-главою Міндоходов Олександром Клименком.

У МВС заявляють, що до заворушень причетні громадяни Російської Федерації та Придністров'я.

5 квітня ЗМІ опублікували список загиблих з 36 імен. Правоохоронні органи підтверджувати імена і причини смерті поки відмовляються, посилаючись на таємницю слідства.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: спеціальними отруйними речовинами, одесі, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]