Чт, 2024-04-18, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:26
В Одеській області оголошено жалобу. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Учасники рятувальної операції виявили тіла ще двох жертв катастрофи катера "Іволга" в Затоці Одеської області, повідомило джерело в ДСНС, передає "Інтерфакс-Україна".

Таким чином, загальна кількість загиблих в результаті трагедії збільшилася до 14.

Одеська обласна держадміністрація оголосила неділю, 18 жовтня, жалобним днем ​​у зв'язку із загибеллю людей в результаті аварії судна "Іволга" в Затоці. Про це на своїй сторінці у Facebook написала радник голови Одеської обладміністрації Марія Гайдар.

"Я висловлюю найглибші співчуття рідним і близьким загиблих і прошу звертатися за будь-якою допомогою", - повідомляє Гайдар.

"Постраждалих доставили в міську лікарню в Білгород-Дністровському. Дев'ятнадцять осіб, стан стабільний", - додала Гайдар.

У зв'язку з трагедією за розпорядженням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка створена слідча комісія, яку очолив віце-прем'єр Геннадій Зубко.

Нагадаємо, як повідомлялося, в суботу в Чорному морі в районі міста Білгород-Дністровський Одеської області перевернулося прогулянкове судно "Іволга". На борту перебували 36 осіб. Попередня причина трагедії - шторм і відсутність рятувальних засобів на судні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 735 | Додав: adminA | Теги: Одеська область, Жалоба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]