Пт, 2024-03-29, 15:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
В Одесу звозять силовиків, в Харкові заборонили травневі мітинги
Інші останні Новини з регіонів України

До Одеси прибули бійці підрозділу "Альфа" з інших областей України, а також силовики із зони АТО, повідомляє місцеве видання "Траса Е-95".

Напередодні першої річниці трагічних подій в Одесі та на Куликовому полі правоохоронці стягують до міста додаткові сили. У міліції попереджають, що будуть жорстко реагувати на порушення порядку.

"До Одеси прибули досвідчені фахівці центрального управління СБ України, в тому числі і ті, які беруть участь у АТО. Очолює їх керівник АТО при СБУ. З метою підвищення ефективності та мобільності проведення контртерористичних заходів із зони АТО в місто прибула бойова техніка спецпідрозділів Служби", - сказано в повідомленні СБУ.

За даними "Думской", зараз в Одесі знаходиться більше половини співробітників Центру спецоперацій по боротьбі з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів СБУ (група Альфа).

Раніше повідомлялося, що 2 травня в Одесі буде заборонено носити маски і георгіївські стрічки, а також використовувати звукопідсилюючу апаратуру.

У Харкові суд заборонив проводити акції 1 та 3 травня двом громадським організаціям

Харківський окружний адміністративний суд заборонив проводити акції 1 і 3 травня громадським організаціям "Трудова Харківщина" і "Російський собор-Руська община".

Про це повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Суд задовольнив адміністративний позов Харківської міськради і заборонив їм проводити акції в ці дні", - сказав він.

Як повідомлялося, громадська організація "Трудова Харківщина" заявила про проведення мітингу 1 травня, "Російський собор-Руська община" - про проведення мітингу 3 травня.

Погоджувальна комісія Харківської міськради виступила проти проведення цих акцій, посилаючись на інформацію правоохоронців про можливі теракти.

Також Харківський окружний адміністративний суд заборонив Компартії України проведення ходи і мітингу на 1 травня в Харкові.

Крім того, Народний рух України вимагає від влади вжити заходів з метою заборонити прихильникам КПУ проводити масові заходи в столиці під час травневих свят.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: Одесу, Харкові заборонили травневі мітинги, силовиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]