Пт, 2024-03-29, 03:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
В Осаці Світоліна вийшла до півфіналу турніру
Інші останні Спортивні новини

Українська тенісистка Еліна Світоліна, посіяна під 3-м номером організаторами турніру в Осаці, вийшла в півфінал змагань.

Вона здобула перемогу над 57-м номером рейтингу WTA Лорен Девіс (США) з рахунком 6:4, 6:4, повідомляє Тенісний портал України.

Матч тривав трохи більш як годину. Світоліна реалізувала 3 брейк-пойнти і відіграла 1 брек-пойнт суперниці. Крім того, українка виконала 3 ейси при 1 подвійній помилці, а американка навиліт не подала жодного разу і 5 разів помилилася на подачі.

У півфіналі суперницею Світоліної стане найсильніша з учасниць змагань в Осаці відповідно до світового рейтингу австралійка Саманта Стосур.

Турнір серії WTA Japan women's Open Tennis з призовим фондом в 250 тис. доларів проходить в Осаці (Японія) з 6 по 12 жовтня.

Раніше повідомлялося, що Світоліна програла у півфіналі третій ракетці змагань Петрі Квітовій і припинила виступи на турнірі в Ухані (Китай).

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: Осаці, Світоліна, півфіналу турніру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]