Вт, 2024-04-23, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
В ПР сподіваються на такий же, як в РФ, успіх 2012 року. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

У понеділок відбулися телефонні розмови президента РФ Дмитра Медведєва з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та президентом України Віктором Януковичем. Алієв і Янукович тепло привітали Медведєва з успішним проведенням виборів до Державної Думи Федеральних Зборів РФ.

Глави держав також обговорили плани контактів на найвищому рівні на найближчу перспективу, передає "Інтерфакс-Україна".

Зазначимо, що вчора у Росії пройшли вибори до Держдуми. Партія влади набрала близько 50%, втративши конституційну більшість, а спостерігачі заявили про масові порушення.

Зараз в багатьох містах РФ проходять мітинги опозиції на знак протесту проти фальсифікації вчорашніх парламентських виборів. Повідомляється про численних затриманих.

Чечетов впевнений, що у ПР буде аналогічний результат на виборах 2012 року, як і у "Єдиної Росії"

"Єдина Росія" здобула впевнену перемогу на виборах до Держдуми, аналогічний результат буде і у Партії регіонів на виборах до Верховної ради України 2012 року. Про це "Новому Региону" заявив заступник голови парламентської фракції ПР депутат Михайло Чечетов.

"Це вам так здається, або тим, хто програв на виборах у Росії, що там був адмінресурс. Просто ми не доросли до рівня політичних гросмейстерів, як на Заході, тому ті, що програли відразу ж починають виколупувати щось, шукати причини програшу. "Єдина Росія" зіграла начисто, вона все одно отримала більшість. Так, результат дещо менше, але треба розуміти, що зараз і в Росії криза, і у нас, тому партія влади змушена приймати непопулярні рішення. Але вони все одно перемогли, жодна партія до них не наблизилася. Ніхто ж не зміг навіть і близько наблизитися! Так буде і у нас!" - сказав Чечетов.

"Природно, непопулярні рішення потрібні, щоб зупинити цю європейську фінансову "Фукусіму", яка насувається. Але у нас сумнівів немає, що Партія регіонів виграє, і виграє начисто, з величезною перевагою, ніхто до нас не наблизиться", - заздалегідь попередив виборців "регіонал".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1070 | Додав: adminA | Теги: Янукович привітав Медведєва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]