Сб, 2024-04-20, 00:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
В Раду "Батьківщина" і "Свобода" прийшли у вишиванках і побудували барикаду зі стільців
Інші останні Політичні новини
Фракції "УДАР", "Батьківщина" і "Свобода" продовжують блокувати президію і трибуну Верховної Ради. При цьому депутати останніх двох прийшли в парламент у вишиванках, а представники УДАРу й далі одягнені в червоні реглани з написом "Голосуємо особисто", повідомляють "Українські новини".

Депутати від УДАРу знаходяться в президії, вхід туди заблоковано стільцями. Над президією висить плакат "Голосуємо персонально".

Депутати від "Батьківщини" знаходяться в залі і навколо трибуни парламенту. "Свободівці" проводять нараду на своїх місцях.

Як повідомлялося, в ніч на 19 лютого опозиція очікувала силового розблокування Ради з боку Партії регіонів. Тому ще вчора ввечері, 18 лютого, до депутатів від УДАРу в Раді долучилися представники "Батьківщини" і забарикадували двері.

Однак регіонали все ж не пішли на штурм, хоча раніше окремі їх представники допускали такий варіант.

Опозиція блокує роботу Ради з 5 лютого, вимагаючи забезпечення персонального голосування, через що парламент досі не відкрив свою 2-у сесію. У разі 30-денного простою президент зможе розпустити Раду і призначити дострокові вибори. Обидві сторони конфлікту вже висловили готовність до них.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: рада, Батьківщина, барикада, свобода, вишиванки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]