Пт, 2024-03-29, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:42
В районі Попасної відбувся бій, бойовики зазнали втрат і відступили. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

За минулу добу бойовики 48 разів обстріляли позиції українських військових, в районі Попасної відбулося бойове зіткнення.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, напад бойовиків відбито, противник поніс втрати та відступив.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Широкиному та Талаківці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – по Водяному, Талаківці, Павлополю, Мар’їнці, Широкиному, Лебединському та Гнутовому.

"На Луганському напрямку з 82 міліметрових мінометів бойовики стріляли по Новозванівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Станиці Луганській, Новозванівці, Кондрашівці Новій, урочищу Червоне Гнилище та Новоолександрівці", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку ворог обстрілював зі стрілецької зброї Троїцьке, Авдіївку, Луганське, Зайцеве, Південне, Верхньоторецьке та Опитне.

Зазначимо, троє українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу. Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник. На луганському напрямку бойовики вели активний вогонь з гранатометів і стрілецької зброї в районі Станиці Луганської, Кримського та Попасної. Всього за добу на цьому напрямку зафіксовано 8 озброєних провокацій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: відступ, бойовики, Бій, Втрати, Попасна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]