Вт, 2024-04-16, 17:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:49
В результаті спецоперації у Дніпропетровську затримано 12 кримінальних авторитетів
Інші останні Кримінальні новини

Співробітники правоохоронних органів провели спецоперацію із затримання кримінальних "авторитетів" Донецької та Дніпропетровської областей.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Війна війною, а в злодійському світі живуть за своїм "розкладом". Днями поліція Донеччини передала інформацію своїм колегам у Дніпропетровськ, де мав відбутися великий "сходняк" злочинних "авторитетів" Донецької та Дніпропетровської областей. Приїхали "смотрящі" як з окупованої території, так і підконтрольної Україні частини області. Мета - "звіт про свою діяльність і плани на перспективу", - написав він.

"Там, у Дніпропетровську, на "Хуторі" їх і "взяли". До речі, готельно-ресторанний комплекс "Хутір" пов'язують з дніпропетровським "авторитетом" Умкою. Він, до речі, тільки-но повернувся з "закордонного турне". "Корпоративний дух" у кримінальних колах сильний. Затриманий "злодій в законі" Вітя Тбіліський, а також такі його підмайстри, як "Віген Єреванський", "Кавун", "Мозок" та ін. Всього 12 осіб. У Віті Тбіліського з 47 років його життя - 30 років це тюремні покарання за злочини різної тяжкості. Цього заїжджого "злодія в законі" вже вислано з України додому", - зазначив Аброськін.

"Деяким прибулим на "звіт" "авторитетам" з окупованої території вдалося уникнути затримання в Дніпропетровську, але пізніше вони були затримані в Красноармійську, по дорозі додому в Макіївку. "Мурчал" Вася Донецький і його гоп-компанія в складі трьох "шанованих" жителів Донецької області. Вася був оглянутий, з ним проведена бесіда, сфотографовано фас і профіль і відпущено з "рекомендаціями". Дивно, але чомусь він не поїхав назад до Макіївки, а вирішив повернутися в Дніпропетровськ", - додав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Продовженням спецоперації стали сьогоднішні обшуку в Маріуполі. Кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення провела 10 обшуків у осіб, які зараховують себе до так званих "авторитетів". Затримано вісьмох, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів, а іншим... Рекомендую збирати валізи і залишати Донеччину. В авторитеті тут тільки закон, а "злодій повинен сидіти у тюрмі", - резюмував Аброськін.

Раніше в Запоріжжі поліція інсценувала вбивство бізнесмена заради виходу на замовника злочину. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: Дніпропетровськ, затримання 12 кримінальних авторите, спецоперація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]