Пт, 2024-04-19, 13:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:58
В результаті теракту у Лівані загинули 27 осіб, понад 330 поранені. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Кількість загиблих в результаті вибуху замінованого автомобіля в шиїтському районі Дахія на південній околиці столиці Лівану зросла до 27 осіб, 336 перебувають у лікарнях з різними пораненнями, повідомляє в суботу, 17 серпня, агентство РИА "Новости" з посиланням на Франс Прес з посиланням на міністерство охорони здоров'я країни.

Раніше повідомлялося про 22 загиблих і 325 постраждалих.

Замінований автомобіль у густонаселеному районі Бейрута підірвав терорист-смертник. Машина вибухнула поблизу від магазинів і житлових будинків. У вечірній час в цій частині міста завжди багатолюдно. Найближчі будинки отримали значні руйнування, у багатьох виникла пожежа.

Відповідальність за теракт взяло раніше невідоме угруповання "Бригади Айши". У відеозверненні терористів говориться, що теракт став посланням руху "Хезболлах", члени якого воюють в Сирії на боці армії.

Нагадаємо, у результаті теракту в жовтні 2012 року в Бейруті загинули 8 осіб і десятки отримали поранення. Серед загиблих - високопоставлений силовик Віссам аль-Хасан, який очолював поліцейську розвідку. Він стояв за викриттям терористичної групи, яке призвело до арешту кількох просирійських політиків.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: Лівані, 27 осіб, відео, результаті теракту, 330 поранені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]