Вт, 2024-03-19, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
В Росії після арешту Євтушенкова акції його підприємств обвалилися на 20-35%
Інші останні Новини російської федерації

Учорашній домашній арешт мільярдера Володимира Євтушенкова, якого звинувачують у «відмиванні» грошей та крадіжці акцій «Башнефти», спричинив сьогодні неймовірний обвал акцій російських підприємств-гігантів, пов’язаних із олігархом.

Зокрема, як повідомляє ТСН, станом на 12:20 за київським часом акції «АФК «Система», де Євтушенков є головою ради директорів, обвалились аж на 35,32%.

Підконтрольна йому «Башнефть» сьогодні показала мінус 23,18%. А акції мобільного оператора МТС упали на 8,67%. Інші Євтушенкові підприємства також знецінилися приблизно на 10 відсотків. Такі дані наводить investfuture.ru.

Статки Євтушенкова оцінюють у 7,7 млрд доларів. За версією Forbes, він посів 20 місце серед найбагатших російських бізнесменів.

Тим часом у Росії продовжує стрімко обвалюватися рубль.

Нагадаємо, у Росії взяли під домашній арешт мільярдера, голову ради директорів ВАТ АФК «Система» Володимира Євтушенкова. Його Арешт пов’язаний із «кримінальною справою за фактом розкрадання акцій підприємств, що входять у паливно-енергетичний комплекс Республіки Башкортостан, та їх легалізації».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: акції, 20-35%, Росії, арешту Євтушенкова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]