Чт, 2024-04-25, 16:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:06
В розклеюванні антисемітських листівок "Свобода" звинуватила Колесніченка
Інші останні Політичні новини
У Всеукраїнському об'єднанні "Свобода" заявили, що не мають жодного стосунку до розклеєних у Києві нібито від імені "Свободи" листівок антисемітського змісту. "Вважаємо ці дії невідомих осіб провокацією, якою керує влада. Очевидно, старт цієї дискредитаційної кампанії дав українофоб Вадим Колесніченко (народний депутат фракції Партії регіонів)...", - йдеться в заяві прес-служби партії.

У прес-службі пояснили, що вважають причетним до цих листівок народного депутата, оскільки Колесніченко під час програми "Свобода слова" на каналі ICTV у понеділок, 18 березня "спробував звинуватити ідеологів українського націоналізму в антисемітизмі".

У партії вважають, що "втрачаючи підтримку народу і спостерігаючи зростання підтримки опозиційних сил, влада і супротивники ВО "Свобода" почали активно вдаватися до таких кампаній. Перша з них - це фальшиві листівки, розповсюджені у Вінниці, потім - листівки антисемітського змісту в Києві і нарешті - сфальсифіковані листівки щодо Олександри Кужель".

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вимагає від правоохоронних органів розслідувати ці інциденти, встановити замовників і виконавців зазначених провокацій і притягнути винних до відповідальності.

Нагадаємо, 19 березня в центрі Києва на різних будовах з'явилися листівки антисемітського змісту. На листівках цитувалися рядки з поеми "Гайдамаки" Тараса Шевченка: "Дайте ляха, дайте жида! Мало мені, мало! Дайте ляха, дайте крові наточити з поганих! Крові море... Мало моря..."


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: Колесніченко, свобода, розклеювання антисемітських листіво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]