Вт, 2024-04-23, 11:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
В Сарненському районі Рівненської області на кір захворіло 507 дітей
Інші останні Медичні новини
З початку вересня в Сарненському районі Рівненської області було зареєстровано 559 випадків захворювань на кір, серед яких 507 випадків серед дітей, у тому числі 315 у школярів. Про це повідомляє прес-служба головного управління Держсанепідслужби у Рівненській області.

З початку року на стаціонарному лікуванні цього захворювання перебувало 153 людини, з них - 118 діти. Згідно з оперативними даними, протягом минулої доби з підозрою на кір було зареєстровано 19 осіб, в т.ч. 18 дітей.

Станом на 7 листопада 2013 року на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Сарненської ЦРЛ з попереднім діагнозом "кір " перебуває 10 осіб, в тому числі 6 дітей.

Працівниками Держсанепідслужби області в осередку захворювання проводяться необхідні протиепідемічні заходи.

З метою запобігання розповсюдження захворювань на кір та встановлення причин зростання захворюваності на кір головним управлінням Держсанепідслужби у Рівненській області створено групу оперативного реагування. За результатами роботи групи спільно з працівниками структурного підрозділу з питань охорони здоров'я Рівненської ОДА була надана організаційно - методична допомога працівникам Сарненської ЦРЛ, центру первинної медико-профілактичної допомоги, Сарненському міжрайонному управлінню Держсанепідслужби. У районі розроблений і на черговому засіданні Сарненської райдержадміністрації затверджено план заходів щодо запобігання розповсюдження кору серед населення району.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: 507 дітей, кір, Сарненському районі Рівненської обл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]