Пт, 2024-04-19, 18:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
В сирійському посольстві в Йорданії невідомі побили охоронців і дипломатів
Інші останні Новини світу

На посольство Сирії у столиці Йорданії Аммані напали більше десяти невідомих, пише Бі-Бі-Сі.

Як зазначається у прес-релізі дипломатичного відомства, чоловіки увірвалися у посольство і побили охоронців, які намагалися їх зупинити, а також заступника посла, консула і кількох інших дипломатів і співробітників місії.

Повідомляється, що нападники були в уніформі із прапорами, які використовувалися у Сирії в період французької колонізації.

Охороні посольства вдалося затримати одного із нападників та передати його йорданській владі. Згодом місцева поліція заарештувала ще вісьмох учасників атаки.

Водночас, за словами брата одного з демонстрантів, на сімох сирійців, які живуть в Аммані, напали, коли ті увійшли до будівлі посольства з прапорами опозиції. Влада Йорданії ще не прокоментувала інцидент.

Раніше повідомлялося, що виступ на каналі Бі-Бі-Сі короля Йорданії Абдалли II, під час якого він закликав президента Сирії Башара Асада подати у відставку, викликали бурю обурення. Прихильники президента вийшли на демонстрацію протесту до йорданського посольства в Дамаску. Вони розмахували плакатами, де в різких висловлюваннях засуджували позицію Абдалли. Троє демонстрантів змогли потрапити в будівлю посольства і зірвати з його фасаду йорданський прапор.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1075 | Додав: adminA | Теги: посольство Сирії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]