Ср, 2024-04-24, 03:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:02
В Темзу запустили гігантське каченя, щоб зробити жителів Лондона щасливішими. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Науковці давно довели, що людині, аби бути щасливою, потрібно частіше усміхатися. Щоб розвеселити людей, в Темзу запустили жовте гумове каченя на зразок тих, з якими хлюпаються у ванній. Ось тільки масштаб був обраний нестандартний - заввишки гумова качечка майже сягає 50 футів, тобто близько 15 метрів, і важить півтонни. В іншому ж вона нічим не відрізнялася від своїх менших побратимів - той-таки піврозкритий в усмішці дзьоб і загальна незграбність, передає NEWSru.com.

Каченя спустили на воду рано-вранці у вівторок поблизу Собачого острова в лондонському Іст-Енді, після чого громіздку конструкцію потягнув за собою невеликий буксир, пише The Daily Mail.

Гігант проплив крізь весь центр британської столиці, іноді пристаючи до берегів і оглядаючи здивованих перехожих на набережній. Заради каченяти довелося навіть розвести Тауерський міст, зрештою він зупинився неподалік лондонського крейсера-музею HMS Belfast.

До речі, каченя в плавання запускали за участю популярної британської актриси Барбари Віндзор, яка, за флотською традицією, розбила об нього пляшку шампанського. Вона зауважила, що в цьому році Темза бачила багато чого - і грандіозний парад на ювілей правління Її Величності, і Девіда Бекхема, який пробіг з олімпійським вогнем і навіть якийсь НЛО діаметром близько 15 метрів, що пролетів над Темзою на початку листопада від півострова Гринвіч до Тауерського моста. Отже, жовте суперкаченя стало цілком логічним завершенням насиченого періоду.

Ідея проекту з каченя належить розважальному інтернет-сайту jackpotjoy.com, який пропонує платні ігри й лотереї. У Facebook була запущена кампанія Jackpotjoy FUNdation. За задумом авторів, користувачі можуть надсилати ідеї проектів, подібних до темзенського каченяти, які могли б дати людям зайвий привід уміхнутися. Комісія буде добирати найцікавіші, які потім отримають гранти на реалізацію.

Як заявляють автори даної кампанії, вони хочуть зробити британців трохи щасливішими, довівши частоту появи усмішки на їхніх обличчях з нинішніх 7,2 до 15 разів на день, пише The Sun.

"Ніхто не міг стримати усмішки, дивлячись, як ЦЕ пропливає по Темзі", - пояснювали потім творці каченяти, підкреслюючи, що каченя свою соціальну місію виконало. Про те, що виконало воно ще й маркетингове завдання, додавши ігровому сайту тисячі нових відвідувачів, вони скромно промовчали.

Як повідомлялось раніше, науковці стверджують, що 15 хвилин сміху щодня продовжать ваше життя на 8 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: лондона, Темзу, гігантське каченя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]