Чт, 2024-04-18, 22:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
В товариському матчі збірна України обіграла команду Кіпру
Інші останні Спортивні новини

  На стадіоні "Чорноморець" в Одесі 24 березня відбувся перший у нинішньому році матч національної збірної України, в якій вона перемогла команду Кіпру – 1:0, передає УНІАН.

Доля матчу була вирішена в кінцівці першого тайму.

Протягом гри збірна України мала перевагу над суперником, а вирішальний епізод стався на 40-й хвилині матчу. Тарас Степаненко. опинившись на добиванні, зумів проштовхнути м'яч у ворота повз голкіпера збірної Кіпру.

Здобута сьогодні перемога над кіпріотами стала для нашої команди ювілейною, 100-ю в її історії. Щоб досягти цієї позначки, синьо-жовтій дружині знадобилося 24 роки і 226 проведених матчів.

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко поділився своїми враженнями від спарингу з Кіпром в ефірі телеканал Футбол 1.

"Все-таки тривала перерва була в нашої збірної. Потрібно було отримати більше інформації, тому зробили шість замін. Дебютанти? Ні до кого немає претензій щодо самовіддачі, а ось по грі є питання — за їхні позиції, оборонну гру і так далі".

"Молоді футболісти? Вони повинні складати конкуренцію, адже вони не просто так грають за збірну. Вони приїхали сюди не просто відбути номер".

"Для вибору гравців час ще є, головне, щоб не було травм. Ви ж знаєте, скільки у нас гравців у лазареті. Навіть сьогодні були заміни, адже гравці були на грані отримання м'язових травм".

"Як вписується в колектив Шевченко? Кожен виконує свої обов'язки. Представили його як нового тренера, хлопці чудово розуміють, яким рівнем володів Андрій, коли був футболістом".

"Що стосується остаточного списку гравців, то спочатку треба дожити до чемпіонату Європи. Це футбол, травматичний вид спорту. Дай Бог, щоб не було травм".

Наступний матч у рамках підготовки українців до Євро-2016 пройде в понеділок, 28 березня, на НСК "Олімпійський" у Києві - проти збірної Уельсу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: команда Кіпру, збірна україни, товариський матч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]