Пт, 2024-03-29, 02:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:29
В Туреччину Блохін візьме 26 гравців
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер національної збірної України Олег Блохін на перший тренувальний збір, який відбудеться в Туреччині з 15 по 24 травня, планує взяти 26 гравців, повідомляє ukraine2012.gov.ua.

Серед запрошених буде чотири воротарі, але в остаточній заявці, звісно, залишаться троє. Також, за словами наставника, він розраховує, що готуватимуться до Євро і Дмитро Чигринський з Тарасом Михаликом, котрі останнім часом більшість ігор пропускали через травми.

"За останній рік ми переглянули дуже багато кандидатів, - каже Олег Володимирович. - До збірної приїжджало багато футболістів з клубів, де вони відігравали провідні ролі. Цього від гравців вимагали і в національній команді. Але дехто з них в збірній, так би мовити, "загубився".

"Мене турбує, що деякі гравці не показують певного рівня постійно. Футболіст не має опускатися нижче піднятої планки майстерності, яка відповідає рівню національної збірної. Втома в кінці сезону закономірна, а ось що робити з відсутністю ігрової практики. Воронін в московському "Динамо" не грає, Мілевський гріє лаву запасних в "Динамо" київському. Алієв також може грати краще. Повторюється історія 2006 року, коли ми змушені були запрошувати футболістів, які сиділи в запасі в клубах, і давати їм ігрову практику. Так було з Бєліком, Радченком, Свідерським… Мене це, звісно, не влаштовує. Бо треба спочатку завоювати місце в складі своєї команди. Інакше як я можу звернути увагу на можливо корисного для збірної гравця?"


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1048 | Додав: adminA | Теги: 26 гравців, Блохін візьме Туреччину | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]