Чт, 2024-04-18, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:14
В Україні ДАІ і "швидка" підробляють елітними таксистами. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини

Лікарі "швидкої" не доїжджають до смертельно хворих, а міліціонери не завжди можуть наздогнати насильників через те, що ніколи не проти підробити таксистами. Про це дізналися журналісти програми "Гроші", передає ТСН.

Під час вечірньої години пік журналіст підійшов до машини ДАІ, представився туристом, який дуже хоче встигнути на потяг, але запізнюється на вокзал через затори.

Правоохоронці погоджуються відвезти його. "Давай 500 гривень, і їдемо", - каже один з даїшників. З маячками машина везе журналіста на поїзд. Автівка їде по зустрічній смузі. У годину пік через усе місто даїшники довозять журналіста за 10 хвилин.

"Поклади акуратно в шапку", - каже один з міліціонерів, коли журналіст дає йому гроші.

Після даїшників "Гроші" вирішили перевірити медиків. Журналісти знов стають "туристами", які запізнюються на потяг. За ті ж 500 гривень, "швидка" з мигалкою їде на вокзал, машини поступаються зустрічною смугою.

Для тих, хто не бажає щодня купувати собі даїшників або "швидку", є і зовсім дешевий варіант - купити власну сирену. На спецсигнали мають право лише співробітники правоохоронних органів. Проте сирени вже прикрашають автівки депутатів Ради.

Правоохоронці проведуть службову перевірку за фактами телевізійного сюжету, в якому працівники міліції за гроші підвозили журналіста до вокзалу.

Зазначимо, в Кабміні, побачивши анонс програми "Гроші" на каналі "1+1", обіцяють перевірити, чи возила міліція за гроші на вокзал. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Якщо ж інформація вищезазначених фактів стосовно дій правоохоронців підтвердиться, буде прийнято рішення згідно з чинним законодавством.

Раніше ми писали про ще один резонансний експеримент каналу "1+1", в якому досліджується факт армійської проституції. З'ясувалося, що злидні та офіцери змушують солдат йти на панель. В свою чергу Міноборони назвало інформацію журналістів про проституцію в армії "бульбашкою і дешевою сенсацією".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1212 | Додав: nowyny | Теги: ДАІ і швидка підробляють таксистами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]