Пт, 2024-04-19, 12:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:10
В Україні на сайті в Інтернеті вигідно орендують екскаватори. А в Підмосков'ї - "гуманізують міста"
Інші останні Новини з регіонів України
Для формування архітектурного вигляду міст Московської області їх умовно поділять на чотири категорії. Про це повідомляє прес-служба заступника голови уряду Підмосков'я Германа Елянюшкіна. У той ж час, якщо ви плануєте привести в порядок своє місто чи ділянку в Україні, а тому вас цікавить екскаватор в оренду на найвигідніших умовах в країні, тоді радимо відвідати спеціалізований сайт в Інтернеті, на якому доступна вигідна оренда екскаваторів і навантажувачів JCB.

У той же час, у першу групу міст у Московські області увійдуть історично сформовані міста, де влада пропонує сконцентруватися на роботі по збереженню середовища, що сформувалося та реставрації будівель. У містах другого типу - наукогради - збережуть планувальну структуру, а нове будівництво буде виключно мало-і середньоповерховим.

У містах, які отримали розвиток в останні роки, планується зводити будинки середньої поверховості і багатоповерхівки. Міста ближнього Підмосков'я з висотною забудовою потраплять в четверту категорію. Основним завданням буде зробити їх максимально зручними для проживання, провести "гуманізацію міського середовища, яке втратило зв'язок з людиною".

У березні цього року в Підмосков'ї була створена містобудівна рада, який займеться розробкою генеральних планів та проектів планувань територій. Основне завдання нової містобудівної політики сформульовано як "кожному місту Підмосков'я - своє обличчя". За словами Елянюшкіна, влада має намір регулярно зустрічатися з головними архітекторами міст і районів, щоб надати кожному населеному пункту індивідуальний вигляд.

Раніше чиновники ухвалили рішення обмежити висоту житлових будинків у регіоні дев'ятьма поверхами. Винятком стануть авторські проекти, які отримають схвалення обласної містобудівної ради. Раніше в Підмосков'ї діяло обмеження в 17 поверхів.

Упорядкувати житлову забудову планують і в "новій Москві". Як заявляв голова департаменту розвитку нових територій Володимир Жідкін, в ближньому до столиці поясі висота будинків не повинна перевищувати дев'ять поверхів, у Троїцькому адміністративному окрузі - 3-4 поверхів, а ближче до Калузької області - двох поверхів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1010 | Додав: nowyny | Теги: екскаватор в оренду | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]