Чт, 2024-03-28, 23:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:21
В Україні створять книгу побажань збірній України на Євро-2012
Інші останні Спортивні новини
У найближчому майбутньому кожен уболівальник збірної України з футболу зможе залишити пораду чи побажання національній збірній на Євро-2012.

Для цього буде створено книгу побажань вагою 20 кг та 12 грам, яка складатиметься з 2012 листівок, а також малюнків та віршів, які вболівальники присвятять збірній та майбутньому чемпіонату.

Про це розповіли організатори акції "Книга побажань" для української збірної на Євро-2012.

"Книга буде присвячена Євро-2012 і міститиме побажання для збірної України на турнір. Вона буде розміром 105 на 68 см, що є тотожнім до футбольного поля НСК "Олімпійський" у відношенні 1:100, та важитиме 20 кг 12 гр", - сказав організатор проекту Олександр Соколинський.

Проект стартує 7 вересня на виставці "Світ подарунків 2011" у Міжнародному виставковому центрі у Києві. Під час заходу вболівальники заповнять перші листівки-побажання, де зможуть висловити свою підтримку та поради збірній.

Впродовж місяця картки подорожуватимуть країною, після чого їх об’єднають у книгу, яку вручать тренеру Олегу Блохіну для збірної України.

На виставці також презентують гігантську "Зозулицю", що є оберегом Євро-2012.

"В середу ми покажемо всьому світу найбільший свищик-оберіг. Сподіваємося, він є найбільшим у світі з діючих. Презентація буде яскрава, під час якої ми впродовж 20 хвилин спробуємо показати все те, з чого складався образ нашої красивої держави", - розповів Соколинський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1424 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]