Пт, 2024-03-29, 11:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
В Україні тепер бізнес можна зареєструвати за один день
Інші останні Економічні новини

В Україні почала працювати система реєстрації бізнесу за один день. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Урядового порталу.

Нагадаємо, 16 жовтня набули чинності накази Міністерства юстиції та Міністерства фінансів про електронний онлайн-обмін інформацією між відомствами, згідно з якими фактично відпадає необхідність контакту громадян, які бажають запустити свій бізнес, з чиновниками ДФС.

Нагадаємо, у травні президент Петро Порошенко затвердив зміни до Податкового кодексу щодо спрощення умов ведення бізнесу. Закон №344-VIII був розроблений з метою зменшення кількості процедур і часу реєстрації бізнесу і покращення позиції країни у бізнес-рейтингу.

"Для покращення позицій України у рейтингу Doing Business - 2016 за індикатором "реєстрація підприємств" і розроблений цей проект, мета якого скоротити кількість процедур і часу реєстрації суб'єктів господарювання", - йшлося у пояснювальній записці до документу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: бізнес, україна, зареєструвати, Один день | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]