Чт, 2024-04-25, 00:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
В Україні вже підтоплено 188 населених пунктів - хроніка холодної весни-2013
Інші останні Надзвичайні новини
Внаслідок опадів і танення снігу, спостерігається підйом ґрунтових вод і часткове затоплення територій, господарських та житлових будинків у 188 населених пунктах у Вінницькій, Волинській, Хмельницький, Житомирський, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавський, Чернівецький, Чернігівській областях та м. Києві, повідомляє Тиждень.ua з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій.

За інформацією Укравтодору, проїзд автошляхами державного та регіонального значення забезпечено.

Згідно із повідомленням, на території Рівненської області на 2-х дорогах місцевого значення є місця переливу води. Організовано об’їзд. Зазначені ділянки доріг запроектовані під перелив води.

"Станом на 07:00 6 квітня на більшості території України без істотних опадів. Опади у вигляді невеликого дощу спостерігаються у Житомирській, Закарпатській, Київській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Полтавській Івано-Франківський областях та м. Києві", – сказано у повідомленні.

За інформацією Гідрометеорологічного центру, 6 квітня відмічається подальше затоплення заплав і сільгоспугідь у басейнах річок Західного Бугу, Прип’яті, малих річках Київщини, місцями на лівих притоках Дністра.

"Можливе досягнення позначок початкового затоплення садиб, будинків та господарських споруд в окремих населених пунктах Підволочиського району (Тернопільська область), Волочиського району (Хмельницька область); Сокальського району (Львівська область); Зарічненському, Сарненському, Рокитнянському районах (Рівненська область), Тисменицькому районі (Івано-Франківська область)", – застерігають у відомстві.

Як повідомлялось, у ДСНС України в цілодобовому режимі працює робоча група Міжвідомчого оперативного штабу.

Нагадаємо, станом на 5 квітня, в Україні було підтоплено 68 населених пунктів у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Чернігівській областях та Києві.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: підтоплено 188 населених пунктів, україна, Весна 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]