Пт, 2024-03-29, 16:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:11
В Українському домі у Києві відбудеться фестиваль жахів
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Фестиваль коміксів відбудеться 28-29 листопада, і буде складатися з двох рівнозначних блоків: Gaming Day и Horror Night. Захід буде присвячено інтерактивним розвагам і жахам усіх видів.

Організатори обіцяють перетворити локацію на живе фантастичне місто, що поєднуватиме в собі містику та історії з різних похмурих всесвітів і сеттінгів. У певному сенсі це антипод Комік Кону, який був присвячений героям, передає Chytomo.com.

Назва фестивалю - Necronomicon (Некрономікон) - відображає прагнення відтворити естетику і атмосферу творів Лавкрафта.

Співорганізатор фестивалю Олександр Шагурі розповів про майбутній захід: "Некрономікон - це не просто фестиваль жахів, це спроба залучити всіх відвідувачів до гри в альтернативну реальність. У цій реальності історії з книг оживають. Складно вгадати, наскільки все із запланованого вийде, і наскільки люди дозволять захопити себе".

Організатори розкрили сюжет "Некрономікона": "Місто Імліц стоїть на перетині всіх можливих і неможливих світів. Щороку воно відкриває свої ворота для всіх відвідувачів на фестиваль-ярмарок "Некрономікон". Цими днями поминають історію міста та його мешканців. "Некрономікон" - це два дні, коли музиканти, торговці, циркачі, казкарі і всі можливі навіжені наповнюють площі Імліца, щоб розважати його гостей. А гості, одягнувши накращі вбрання, демонструють культуру і багатство своїх світів".

Фестиваль жахів відбудеться в Українському домі. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 778 | Додав: adminA | Теги: Київ, фестиваль жахів, Український дім | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]