Пт, 2024-04-19, 03:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
В Україну прибула Місія МВФ і почала працювати
Інші останні Економічні новини

Чергова місія МВФ працюватиме в Києві з 8 січня до кінця місяця.

Місія ключового кредитора України - Міжнародного валютного фонду - прибула в Україну у четвер, 8 січня, як і планувалося, і приступила до роботи, повідомило УНІАН поінформоване джерело в уряді.

«Місія Фонду прибула до Києва і приступила до роботи, як і планувалося», - сказав співрозмовник агентства.

29 грудня МВФ у своїй заяві повідомив, що оперативно працює з українською владою над обговоренням програми реформ за підтримки Фонду, і чергова місія працюватиме в Києві з 8 січня до кінця місяця.

Як повідомляв УНІАН, місія Міжнародного валютного фонду в грудні 2014 року працювала в Києві двічі, в тому числі на запрошення уряду в новому складі в особі прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і міністра фінансів Наталії Яресько. Основним завданням місії було оцінити поточну економічну ситуацію в Україні, а також оцінити основні макроекономічні параметри розвитку України у 2015 році.

Україна запропонувала МВФ розглянути можливість перегляду програми в бік збільшення фінансування або зміни графіка отримання кредитних траншів з тим, щоб перший транш у 2015 році становив до 5 млрд дол. замість раніше очікуваних 2,7 млрд дол. У своїй останній заяві Фонд повідомив, що продовжить роботу з українською владою з 8 січня.

Україна і МВФ погодили програму співпраці в квітні 2014 року загальним обсягом 17 млрд дол. Україна вже отримала два кредитні транші - у травні та вересні - загальним обсягом 4,6 млрд дол.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 770 | Додав: adminA | Теги: місія МВФ, Україну, працювати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]