Чт, 2024-04-18, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:13
В жанрі кобза-реп брати Капранови представлять поезію Татчина
Інші останні Культурні новини

27 листопада у київському кнайп-клубі "Купідон" відбудеться виступ братів Капранових. Письменники виконають свою програму на вірші Сергія Татчина "Дзен.UA" у жанрі кобза-реп.

Всі кошти підуть на адресну допомогу українському війську – "Ми для Війська", передає Gazeta.ua.

"Дзен.ua – це трохи спів, трохи речитатив, усе під кобзу і дудку. Абсолютно ново, на чаклунські вірші одного з найкращих поетів сучасності Сергія Татчина. Татчин – це справжня інтернет-легенда, Останній із Мужикан, гуру Digital-романтизму і прочая, і прочая, - пояснюють Брати Капранови.

Вже кілька років письменники і видавці експериментують із віршами Татчина у новому стилі кобза-реп, кобза-блюз, кобза-реґґі, кобза-рок, кобза-вальс, кобза-боса-нова.

"Вірші Татчина – самі по собі уже є музикою. І нам залишилося тільки додати до них кілька нот", – кажуть брати.

Послухати кобза-реп та композиції інших кобза-жанрів можна на музичній сторінці Братів Капранових. Одна із пісень так і називається - "Дзен.ua" і виконали її у жанрі кобза-боса-нова.

Нагадаємо, раніше брати Капранови презентували книжку з історії України у коміксах. Видання має назву "Історія незалежності України" і охоплює період від найдавніших часів до 91-го року минулого століття. Малювати історію взялися шестеро художників із Рівного, Чернігова, Дніпропетровська, Вінниці, Миколаєва та Львова.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 750 | Додав: adminA | Теги: брати Капранови, поезія Татчина, кобза-реп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]