Пт, 2024-04-26, 00:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:37
В зоні АТО за добу 17 обстрілів 1 воїн загинув, 8 зазнали поранень або травм, - штаб
Інші останні Надзвичайні новини

  Ситуація упродовж минулої доби в районі проведення АТО характеризується як стабільна, без тенденції до загострення.

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на штаб АТО, російсько-окупаційні угруповання принципово не зменшують кількості обстрілів наших позицій, отримуючи при цьому асиметричну відповідь від Збройних сил України. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 17 разів порушили перемир'я. Один український воїн загинув, двоє поранені, ще 6 зазнали бойових травм.

Зокрема, вчора ввечері на Приморському напрямку бойовики з гранатометів та великокаліберних кулеметів били по українських укріпленнях неподалік Водяного, отримуючи при цьому жорстку відповідь. Унаслідок цього протистояння один український боєць загинув, один зазнав поранення. Крім того, вже вночі бандити застосували міномет калібру 120 міліметрів у районі Новотроїцького.

На Донецькому напрямку під гранатометним вогнем ворога опинились наші опорні пункти в Опитному. А по шахті "Бутівка" били з озброєння БМП.

На Луганському напрямку обстрілів за добу було найбільше. Увечері двічі з кулеметів противник обстрілював підступи до Кримського. А з мінометів калібру 82 міліметри злочинці накривали наших бійців неподалік Новотошківського, Новоолександрівки та Катеринівки. Також бойовики активно застосовували міномети різних калібрів у районі Троїцького.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: штаб, зона АТО, Доба, 17 обстрілів, 1 воїн загинув, 8 зазнали поранень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]