Сб, 2024-04-20, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:52
Вагітних жінок у тонусі тримають собаки, з'ясували науковці
Інші останні Медичні новини
 Дослідження Університетів Ліверпуля, Брістоля, Південної Кароліни і Центру Валти показало: наявність собаки дозволяє вагітній жінці підтримувати фізичну активність, зберігаючи не тільки фігуру, але і здоров'я, пише The Daily Mail.

Господині собак нерідко ходять швидким кроком. Це дозволяє на 50% частіше приділяти фізичній активності необхідні 30 хвилин.

За словами лікарів, в наші дні побоювання з приводу збільшення у вазі під час вагітності стають все більш актуальними. Зайва вага небезпечна як для матері, так і для дитини. Приміром, низка експертів пов'язує ожиріння матері з ожирінням у дитини.

Що стосується цього дослідження, то науковці досліджували стан здоров'я і спосіб життя більше 11000 вагітних британок. Виявилося, прогулянки з собакою були прекрасним способом підтримки здорової ваги під час вагітності.

Доктор Сандра Маккан додає: собака більше мотивувала на фізичну активність, підвищуючи ефективність прогулянок. При цьому самі по собі прогулянки не представляють особливого ризику для дитини й матері. Якщо поєднати їх із збалансованою дієтою, вдасться уникнути сильного набору ваги.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 1241 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]