Пт, 2024-04-19, 03:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
Вантажівка військових підірвалася на фугасі: один загинув, один в полоні. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Один український військовий і тіло ще одного загиблого військовослужбовця захоплені в полон бойовиками в Донецькій області 25 лютого, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"25 лютого двоє військовослужбовців Збройних сил України, рухаючись на вантажному автомобілі на позиції в напрямку лінії фронту, натрапили на фугас. Внаслідок вибуху вантажний автомобіль повністю знищений і один військовослужбовець загинув. Другий солдат і тіло загиблого в даний час захоплені незаконним збройним формуванням. Це сталося в Бахмутському районі Донецької області", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

За словами Лисенка, українська влада і військове командування "докладають усіх зусиль до їх повернення".

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт повідомив, що СБУ займається питанням звільнення захопленого в полон українського військового в Бахмутському районі Донецької області.

"СБУ відразу отримує таку інформацію. Ми її поки не коментуємо заради того хлопця, якого треба рятувати. Ми зробимо все, щоб витягнути нашого воїна", - сказав він в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

У той же час, за словами спікера АП, за минулу добу в зоні АТО ніхто з українських військових не загинув і не постраждав. "Не дивлячись на 71 обстріл за добу з боку противника, жоден наш воїн не загинув і не постраждав", - сказав Лисенко.

Як повідомлялося, в результаті бойового зіткнення українські військові зайняли стратегічну висоту в Докучаєвську. Крім того, українські військові повністю відновили контроль над Широкиним. Як повідомили в штабі АТО, залишаючи Широкине, бойовики замінували майже кожен будинок: поставили десятки розтяжок, мін і мін-пасток.

Також українські військові через постійні обстріли терористів змушені були зайняти промислову зону біля Авдіївки Донецької області. При цьому ворог застосовував міномети забороненого калібру, автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: один в полоні, Вантажівка, один загинув, Фугас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]