Пт, 2024-04-19, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Василь Шкляр йде в депутати
Інші останні Політичні новини

ХІХ з'їзд політичної партії Українська платформа "Собор" затвердив відомого письменника Василя Шкляра кандидатом в народні депутати в одномандатному (мажоритарному) виборчому окрузі № 123, повідомляє УНІАН.

Відповідне рішення підтримали всі делегати з'їзду. За словами голови партії, народного депутата Павла Жебрівського, кандидатура Шкляра, який є патріотом і непересічною особистістю, додасть рейтингу і натхнення Українській платформі "Собор" у передвиборній боротьбі. "Це людина-боєць. Такі повинні бути у Верховній Раді", - підкреслив Жебрівський.

Як повідомлялося, 4 серпня з'їзд Українська платформа "Собор" затвердив список кандидатів у народні депутати на виборах 28 жовтня 2012 року. Очолили список відомі українські письменники, видавці Віталій і Дмитро Капранови. Третім у списку йде колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко, четвертим - політолог Олександр Палій, п'ятим кобзар Тарас Компаніченко.

Нагадаємо, в березні 2011 року письменник Василь Шкляр відмовився від присудженої йому за роман "Чорний ворон" Шевченківської премії з політичних і морально-етичних міркувань.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 962 | Додав: nowyny | Теги: Василь Шкляр, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]