Сб, 2024-04-20, 06:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Васильківський суд 19 раз відмовив "УДАРу" в перевиборах мера. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини
 Київський окружний адміністративний суд оприлюднив постанову за позовом Васильківської міської організації "УДАРу" про визнання дій Васильківської ТВК неправомірними та необхідності проведення повторних виборів мера. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив активіст Владлен Сергієнко, пише "Українська правда".

"Після чотирьох з половиною годин, проведених у нарадчій кімнаті, судді оприлюднили постанову, якою повністю відхилені всі 19 позовних вимог партії "УДАР" і визнано, що Васильківська ТВК працювала правильно і скарги на порушення виборчого законодавства у позивача необгрунтовані", - повідомив Сергієнко.

На думку суддів, розбіжність у часі виготовлення та підписання протоколу про результат і підсумковий протокол ТВК пов'язано з тим, що неправильне зазначення часу стало наслідком "технічної описки", яку допустила особа, його складових. "За даними обох документів, протокол про результат виборів складався 3 червня о 6:45, а протокол про підсумки голосування - о 6:50, що в корені неправильно. Протокол про підсумки голосування складається першим. У суді вирішили, мовляв, комісія працювала в напружених умовах і в короткий проміжок часу склала обидва протоколи. Неправильне зазначення часу стало наслідком "технічної описки", яку допустили у документі. Мовляв, навіть у протоколі безперервного засідання ТВК № 22 від 2-3.06.13 це зазначено", - зазначив Сергієнко.

Суд відмовився долучити відеодиск із записом фактів протиправних дій членів ДВК та осіб, які намагалися здійснити вкидання бюлетенів, а також визнання фальсифікаторів.

10 червня васильківський "УДАР" подасть апеляцію на дану постанову суду.

Нагадаємо, на виборах мера Василькова 2 червня виборча комісія Василькова.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 972 | Додав: adminA | Теги: перевиборах мера, удар, Васильківський суд, 19 раз | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]