Пт, 2024-03-29, 03:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
Вавилонська блудниця: 13-е місце за порочністю у світі посіла Україна
Інші останні Українці в світі
Агентство Bloomberg склало рейтинг країн за ступенем аморальності їхніх жителів, українці посіли 13 місце, повідомляє Корреспондент.net з посиланням на ТСН.

При складанні рейтингу аналітики агентства Bloomberg враховували чотири показники: середня кількість випитого алкоголю, кількість викурених цигарок на душу населення, відсоток громадян, які вживають наркотики, а також загальні втрати від азартних ігор у відсотках від ВВП.

Згідно з даними дослідників, за рік середній росіянин випиває більше 16 літрів алкоголю, українець - більше 17. Але перевага українців - це куріння. Середній українець курить на 300 сигарет менше, ніж росіянин, передає ТСН.

Як повідомлялося, найбільш "аморальною" аналітики назвали Чехію. За нею розташувалися Словенія, Австралія, Вірменія, Болгарія, Іспанія, Боснія, Росія, Бєларусь і Греція. Найбільш "непорочною" виявилася Замбія, яка посіла 57-е місце у рейтингу.

Зазначимо, що Україна не одинока у загальному неблагополуччі. Приміром, в одній з провідних країн світу, у Франції влада б'є тривогу через ситуацію з наркоманією. Постійно приймають наркотики 2,2 млн осіб, з них 550 тисяч віддають перевагу марихуані, трохи менше - 500 тисяч - героїну, 400 тисяч - кокаїну, 150 тисяч - екстазі. 45% жителів Франції у віці від 18 до 44 років щонайменше один раз пробували курити марихуану, а 7,3% підлітків молодше 17 років вживають її постійно.

Крім того, сама влада проявляє себе у екстремістський спосіб, коли ухвалює рішення і не враховує далекосяжні етичні наслідки. У грудні 2010 року бундесрат Швейцарії вилучив з редакції Кримінального кодексу покарання за інцест.

У "благополучних" і розвинених країнах світу маленькі діти потерпають від насильства. У 2007 році у Франції розгорівся скандал, коли педофіл, який вийшов на волю після 18-річного ув'язнення, вже через місяць викрав і згвалтував п'ятирічного хлопчика.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Теги: світі, порочністю, україна, Вавилонська блудниця, 13-е місце | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]