Пт, 2024-03-29, 14:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
Вбили бізнесмена і чемпіона світу з дзюдо Кобу Надірадзе у Дніпропетровську
Інші останні Кримінальні новини
У Дніпропетровську увечері 10 липня біля свого будинку був убитий український дзюдоїст і бізнесмен Коба Надірадзе. Про це повідомило "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах міста.

42-річний Надірадзе - відомий український спортсмен, колишній призер Універсіади в Японії, чемпіон Європи та світу з дзюдо.

У прес-службі ГУ МВС у Дніпропетровській області також повідомили, що чоловік 1972 року народження, виходець з Грузії, був виявлений з численними вогнепальними пораненнями.

За словами свідків події, він вийшов з під'їзду і підійшов до своєї машини. Невідомий у камуфляжній формі, який чекав на спортсмена, зробив кілька пострілів. Перший постріл прийшовся спортсмену в живіт, після чого він зумів піднятися і побігти. Проте вбивця рушив за ним і зробив ще кілька пострілів, останній був у голову.

Свідки кажуть, що з машини спортсмен дістав важку сумку, яку після пострілів забрав стрілець.

"Влучень в тіло загиблого було як мінімум чотири. Зараз проводиться судово-медична експертиза. Створено слідчо-оперативну групу, складений план розслідування кримінальної справи. Є дані, хто стріляв, кілера. Займаємося цим питанням", - розповів журналістам перший заступник начальника ГУМВС у Дніпропетровської області Олександр Гриза.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України. Але в правоохоронних органах не відкидають, що провадження може бути перекваліфіковано як "замовне вбивство".

Загиблий довгий час жив в Україні. У минулому був призером численних змагань з дзюдо, в останні роки викладав східні єдиноборства. У нього був бізнес у гірничо-видобувній галузі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: Кобу Надірадзе, бізнесмена і чемпіона світу з дзюдо, Дніпропетровськ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]