Сб, 2024-04-20, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:32
Вбитих та поранених із Луганської області вивозять до Росії, а звідти надходять нові автоколони бойовиків
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу на ділянках держкордону, які контролюються бойовиками, помічено проникнення колон автотранспорту за підтримки авіаційної техніки Збройних сил Росії на 3-6 кілометрів углиб України. Про це на своїій сторінці Facebook в суботу, 14 червня 2014 року, повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його інформацією, з російського боку робляться спроби проникнення на територію України з метою евакуації загиблих і поранених.

"У районі населеного пункту Дякове готові до відправки до Росії близько 80 знищених терористів. Це російські найманці, загиблі в ході контрдій сил АТО", - наголошується у повідомленні.

У населених пунктах Саур-Могила і Дмитрівка зосереджено до 250 знищених бойовиків і близько 300 поранених.

"В Антрациті у лавах бойовиків паніка, з метою евакуації на схід формуються колони поранених, такі ж настрої спостерігаються у Сєвєродонецьку. Так звані "казаки", які виступають на боці терористів, спішно залишають свої позиції в районах населених пунктів Дмитрівка і Дяково", - зазначив Тимчук.

Як повідомляє "Світ24", близько 1.30 до Луганська увійшла колона з десяти УАЗів і вантажівок і попрямувала до центру міста.

Близько 3.00 колона пройшла у бік Аграрного університету через розв`язку на кварталі Гаєвого.

Як повідомлялося раніше, вже другу добу поспіль триває бій за місто Щастя Луганської області.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 778 | Додав: adminA | Теги: Луганської області, вбитих, нові автоколони бойовиків, до Росії, поранених | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]