Чт, 2024-03-28, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:12
Вчені визначили найкращий час для зачаття
Інші останні Новини світу науки і технологій
Канадські вчені заявили, що для успішного зачаття сексом треба займатися вранці. Саме в ранковій спермі міститься найбільша кількість необхідних для зачаття активних сперматозоїдів.

Як повідомляється, дослідники також в пух і прах розбили найпоширеніший на сьогодні міф про те, що для набуття батьківського щастя необхідно обмежувати себе в сексі. Виявляється, нерегулярний секс шкідливий для жіночого організму: він таким чином "застоюється". Чоловікам же це протипоказано в принципі. Тому, чим більше ви займаєтеся любов'ю, тим раніше ваш малюк з'явиться на світ.

Пора року, за словами канадців, також робить істотний вплив на зачаття. Найбільше дітей зачинають влітку. Дослідження вчених доводять, що саме "літні" малюки з'являються на світ із здоровим імунітетом, а вагітність у їхніх мам проходить з мінімальними ускладненнями.

До речі, заняття сексом під час вагітності асоціацією лікарів дозволяються, але, зрозуміло, в розумних межах. Гормони щастя, що вкидаються в кров майбутніх мам, передаються і плоду. Але на останніх місяцях вагітності від занять коханням краще все-таки відмовитися.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1166 | Додав: nowyny | Теги: найкращий час для зачаття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]