Сб, 2024-04-20, 08:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:21
Величезний склад боєприпасів військ РФ у Донецьку вибухнув. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У Донецьку ввечері 8 лютого прогримів потужний вибух. Про вибухову хвилю пишуть користувачі соціальних мереж. Зокрема, повідомляється, що вибух почули майже у всіх районах міста. Про це повідомляють Новини Донбасу.

За попередньою інформацією вибух стався в Куйбишевському районі міста, де розташовані склади з вибуховими речовинами терористів "ДНР".

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош на своїй сторінці у Facebook написав ось що: "Деякий час тому відмінно спрацювала наша арта по скупченню російсько-терористичних БМ 21 і автомобілів з БК до них. За попередньою інформацією, знищено 20 ворожих "Градів", 30 машин з БК, близько 200 терористів. Вибух викликав паніку в Донецьку. Слава українським воїнам!"

"8 лютого, близько 22.00, у Донецьку стався вибух складу боєприпасів. Вибух був такої потужності, що спалах від нього було видно за кілька кілометрів, що є свідченням великого накопичення боєприпасів терористами, а отже і підготовкою до атаки. Поки що невідомо, за яких обставин стався вибух, але він точно зруйнував плани бандитів", - повідомили в прес-службі полку "Азов" у Facebook.

Нагадаємо, як повідомлялося, 8 лютого, в Донецьку снаряд влучив у бізнес-центр "Північний", який належить групі "МАКО" Олександра Януковича - сина екс-президента Віктора Януковича. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 792 | Додав: adminA | Теги: Донецьку вибухнув. ВІДЕО, склад боєприпасів військ РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]