Чт, 2024-03-28, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:22
Великі військові проблеми НАТО створить Росії
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

НАТО створить Росії великі військові проблеми

НАТО влаштує Росії військове пекло, Путін в паніці

Стратегічні переваги Росії у Чорному морі не влаштовують сусідів, зокрема, Туреччину

НАТО може створити Росії серйозні військові проблеми, якщо Москва продовжить нагнітати обстановку в Чорному і Азовському морях. Така заява пролунала від генерал-лейтенанта Василя Богдана, передає Апофстроф.

"Якщо в акваторії Азовського моря Росія не змінить свою поведінку, якщо вона не перестане провокації в Чорному морі, створюючи проблеми для цивільних кораблів НАТО вдасться до відповідних заходів щодо того, щоб створити Росії серйозні військові проблеми", - підкреслив генерал.

Як повідомляє генерал, стратегічні переваги Росії у Чорному морі не влаштовують сусідів, зокрема, Туреччину.

Богдан нагадав, що раніше президент Польщі Анджей Дуда попросив президента США створити військову базу на території Польщі.

"Східна Європа відчуває загрозу з боку Росії. Однак Росія не здатна протистояти мощі альянсу, який, незважаючи на протиріччя, демонструє консолідовану позицію", - додав Богдан.

Раніше ми писали про те, що країни НАТО готові до нападу у відповідь на кібератаки Росії.

Так члени Північно-Атлантичного альянсу можуть застосувати п'яту статтю статуту НАТО.

Стаття 5 передбачає, що напад на одну з країн Альянсу розглядається як напад на всіх членів блоку. У разі подібних дій кожна з країн НАТО може індивідуально або спільно застосувати силу, в тому числі і збройну. А також змушена буде вдатися до заходів, які вважатиме потрібними, щоб уберегтися від агресії.

Також ми писали про те, що з 3 вересня в Україні стартували багатонаціональні військові навчання "Репід Трайдент - 2018" (Rapid Trident - 2018) за участю підрозділів армій НАТО.

Урочисте відкриття навчань відбулося на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львівській області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: Росія, НАТО, військові проблеми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]