Чт, 2024-03-28, 19:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:58
Великий скульптурний салон відкривається у "Мистецькому арсеналі"
Інші останні Культурні новини
З 13 по 29 вересня 2012 року в столичному арт-центрі "Мистецький арсенал" пройде VI Великий скульптурний салон - мистецький проект, покликаний відобразити процеси, що відбуваються в сучасній українській скульптурі, й ознайомити аудиторію з творами всесвітньо відомих скульпторів. В рамках масштабного арт-проекту роботи представлять понад 40 українських авторів, а також спеціальний гість - британський художник Цадок Бен-Девід.

Цього року Великий скульптурний салон представить твори понад сорока провідних українських авторів і персональну виставку спеціального гостя - відомого британського художника Цадока Бен-Девіда, повідомляє прес-служба "Мистецького арсеналу".

Українській аудиторії вперше будуть представлені три масштабні інсталяції його авторства. Evolution and Theory (1999) - інсталяція площею 400 кв м, композиція зі скульптур розмірами від кількох сантиметрів до трьох метрів, створених на основі ілюстрацій підручників з природознавства ХІХ століття. Автор апелює до наукового самоусвідомлення людства і його ігрової природи в процесі наукового пізнання. Blackfield (2008-2012) - інсталяція з 17 тисяч квіток - символізує циклічність життя і смерті, а в інсталяції Blackflowers (2010-2012) автор актуалізує втрату зв'язку сучасної людини з природою.

Відвідати захід можна буде з 11.00 до 20.00 за адресою: вул. Лаврська, 12. Вартість квитка – 50 гривень, пільгова вартість – 20 гривень.

Великий скульптурний салон проводиться в Києві з 2007 року. У попередні роки Салон знайомив українського глядача з найдавнішою монументальною скульптурою від епохи бронзи до Середньовіччя, з роботами Деметера Чипаруса, Генрі Мура, Пабло Пікассо, Огюста Родена, Сальвадора Далі, Едгара Дега.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1060 | Додав: adminA | Теги: Мистецькому арсеналі, Великий скульптурний салон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]