Сб, 2024-04-20, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:12
Великобританія шокована самогубством Гері Спіда
Інші останні Новини Європейського Союзу

Раптова смерть легенди валлійського футболу Гері Спіда потрясла Британські острови. Колеги та друзі відомого в минулому футболіста, який до останнього свого дня залишався головним тренером збірної Уельсу, шоковані й насилу підбирають слова.

Британська корпорація bbc.co.uk підготувала триб'ют, у якому друзі і колеги екс-футболіста "Лідса", "Евертона", "Ньюкасла", "Болтона" і "Шеффілд Юнайтед" попрощалися з легендою.

Марк Хьюз, колишній тренер Уельсу: "Я спустошений. Для мене було привілеєм працювати з ним і називати його своїм другом. Мої думки з його сім'єю".

Боббі Гоулд, який зробив Спіда капітаном: "Я вражений. Сльози не залишають мене, це дуже, дуже сумно".

Райян Гіггз: "Один з найкращих людей у ​​світі футболу покинув нас. Я мав честь називати його другом і колегою. Бракує слів, щоб описати мій стан, коли я почув цю новину".

Ховард Вілкінсон, екс-тренер "Лідса": "Він був дуже багатий духовно, як людина, і як футболіст. Я не можу повірити, мені страшно подумати, що переживає його сім'я. Він зробив талант своєю роботою. Він був зіркою в повному розумінні цього слова".

Саймон Грейсон, тренер "Лідса": "Він був хорошим другом, і ось його немає. Він був дуже популярний і це важкий час для всіх нас".

Сайт "Шеффілд Юнайтед": "Всі в "Шеффілд Юнайтед" вкрай шоковані і засмучені звісткою про смерть колишнього гравця і менеджера Гері Спіда. Наші думки з родиною Гері в цей скорботний час".

Кенні Далгліш: "Белламі був вражений тим, що сталося, - я вирішив не включати його в заявку на гру. Футбол не так важливий, коли у тебе трапляється таке горе".

Оушен Робертс, асистент головного тренера збірної Уельсу: "Це трагічна звістка, абсолютно неймовірно. Я знаю, що висловлю думку всіх, коли скажу, що всі в валлійській збірній спустошені".

Джонатан Форд, виконавчий директор футбольної асоціації Уельсу: "Я, і всі футбольні сім'ї Уельсу вражені цією жахливою новиною. Мої думки і молитви зараз з його родиною. Ми зробимо все від нас залежне, щоб допомогти їм у цей важкий час".

Дін Сондерс, екс-гравець збірної: "Я просто не можу в це повірити! Ми говорили з ним буквально на минулому тижні. Він завжди був спокійним і врівноваженим, ніхто його ніколи не помічав у сварках і чварах. Він дійсно хороший хлопець. Був..."

Роббі Севедж: "Ми ж говорили з ним вчора! Він був у чудовому настрої. Він ще жартував, ми були на шоу "Танці з зірками" - мовляв, з Крейгом (один з учасників) я б нізащо не ризикнув таке станцювати. Він був моїм другом, і ось його немає".

Аарон Ремсі: "Сказати, що я спустошений - це нічого не сказати. Його всім нам бракуватиме".

Алан Ширер: "Гері був чудовий чоловік, яскравий, веселий і прекрасний сім'янин - він освітлював собою кожен будинок, до якого входив. Я пишаюся тим, що був його другом, і мені буде його не вистачати. ​​Це жахливо".

Нагадаємо, 27 листопада 2011 року Футбольна асоціація Уельсу, з узгодження з родичами Спіда, оголосила про смерть головного тренера національної збірної країни. 42-річного Гері Спід знайшли повішеним у власному будинку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1131 | Додав: nowyny | Теги: самогубство, Гері Спід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]