Пт, 2024-03-29, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:37
"Великоднє перемир'я" бойовики ігнорують: майже всі обстріли - прицільні
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики ігнорують "великоднє перемир'я": майже всі обстріли - прицільні

Незважаючи на Мінські домовленості щодо припинення вогню на період Великодніх свят, бойовики свідомо порушують режим тиші. Всього на лінії розмежування зафіксовано 32 ворожих обстріли.

Про це сказав на брифінгу речник Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На лінії зіткнення фіксується повне ігнорування бойовиками російсько-окупаційних військ оголошеного опівночі 30 березня режиму припинення вогню з нагоди Великодніх свят. Загалом минулої доби  зафіксовано 32 обстріли укріплень ЗСУ з боку російсько-окупаційних військ. З них 28 визначено як прицільні ”, - сказав Гуцуляк.

Так на Луганському напрямку було здійснено три прицільні обстріли позицій ЗСУ з гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі Катеринівки та двічі поблизу Луганського.

На Донецькому напрямку зафіксовано 29 ворожих обстрілів, з яких 25 визначені як прицільні. У районі Авдіївки та Опитного велися провокаційні обстріли зі стрілецької зброї по позицях ЗСУ.

У районі Водяного зафіксовано обстріли українських опорних пунктів з зенітної установки ЗУ 232, поблизу Павлополя та Лебединського вели вогонь ворожі снайпери.

Речник нагадав, що домовленість щодо поновлення режиму тиші на всій лінії зіткнення досягнута Тристоронньою контактною групою 26 березня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 796 | Додав: adminA | Теги: перемир'я, бойовики, обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]