Чт, 2024-03-28, 15:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:34
Велику колону бойовиків, Гради, БТРи і танки знищено під Луганськом - джерело
Інші останні Надзвичайні новини

В ніч на 2 серпня 80-а окрема аеромобільна бригада львівських десантників знищила велику колону бойовиків, що рухалась від Суходольська до Луганська.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив луганський активіст Дмитро Снєгірьов.

"Українські військові, які обороняють Луганський аеропорт, влаштували засідку, і в результаті вдало проведеної операції знищили 7 танків противника, 5 БТРів, 3 установки "Град" і близько 7 машин з боєзапасом. Втрати бойовиків також склали близько 120-150 осіб", - йдеться у  повідомленні. 

Вночі 1 серпня 80-а окрема аеромобільна бригада львівських десантників, що обороняє Луганський аеропорт, завдяки розвідданим, одержаним від інформгрупи «Права справа», знищила велику колону бойовиків, що рухалась від Суходольська до Луганська.

Українські військові влаштували засідку, і в результаті вдало проведеної операції знищили 7 танків противника, 5 БТРів, 3 установки «Град» і близько 7 машин з боєзапасом.

Втрати бойовиків також склали близько 120-150 осіб.

...

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 835 | Додав: adminA | Теги: Джерело, Луганськом, колону бойовиків, БТРи і танки знищено, Гради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]